U12: tanulságos meccseket játszottunk Szarvason

Csapataink az U12-es Badó László régió aktuális fordulójában Szarvason léptek pályára az elmúlt hétvégén.

Eredmények:

PICK SZEGED I. – Tigrisek Csongrádi KSE 29–4

PICK SZEGED II. – FKSE-Algyő 16–17

PICK SZEGED III. – Köröstarcsai KSK 53–5

PICK SZEGED I. – Tisza Volán SC 20–9

PICK SZEGED II. – Köröstarcsai KSK 45–6

PICK SZEGED III. – HC Szarvas 12–13

Miklós Melinda, a PICK SZEGED I. edzője: – A felkészülésünket a fordulóra több játékos betegsége nehezítette. Nagyon örülök, hogy akik lehetőséget kaptak, nagy számban bizonyítottak is. Egyedül a technikai hibáink számával nem vagyok elégedett, ezen muszáj lesz javítanunk.

Bucsányi Ibolya, a PICK SZEGED II. edzője: – Nagy tanulságokkal térhettünk haza Szarvasról. Az első mérkőzésen ellenfelünk nem is igazán az Algyő csapata, hanem leginkább a saját lelkünk volt. Összetört lélekkel nehéz játszani, ez eredményezte a támadásban és védekezésben elkövetett rengeteg hibánkat. A véghajrában egy góllal alulmaradtunk. A második találkozóra sem tudtuk még igazán megtalálni önmagunkat, de ellenfelünk nem képviselt nagy játékerőt, így ez nem okozott problémát.

Mandl Alice, a PICK SZEGED III. edzője: – Eltérő feladatokat jelentett számunkra ez a két mérkőzés. A Köröstarcsa ellen könnyű játékkal nagy különbségű győzelmet arattunk. A második meccsen tudtuk, hogy az egy évvel idősebb szarvasiak erősek és még veretlenek. Nagy küzdelemben végig fej-fej mellett haladtunk, de eggyel több hibát vétettünk, így egygólos szarvasi siker született. Összességében nagyon pozitív hétvégét zártunk. Sok tapasztalattal és tanulsággal gazdagodtunk. Gratulálok a csapatomnak, nagyot küzdöttek.

– Becsei Dávid –

Korosztály: