U13

Hiába győzték le a Veszprémet, a bronzérem jutott a PICK SZEGED-nek

Nem mindennapi izgalmakat hozott az U13-as Pick Ball-kupa. A PICK SZEGED együttese csak rosszabb gólkülönbsége miatt lett harmadik.

 

Folytatódik a PickBall-kupa

Szombaton folytatódik a küzdelem a PickBall-kupa utánpótlás kézilabdatornán. Az U11 és az U13 lép majd a pályára.

Újabb két korosztály mutatja meg magát a 2020-as PickBall-kupán. Szombaton az U11, majd másnap az U13 csatázik az elsőségért. A meccseket ismét a Csonka gimnázium tornatermében vívják a csapatok.

PickBall--kupa U13

Január 19. (vasárnap), U13, 10 óra: Kecskemét-PICK Szeged, 11 óra: Telekom Veszprém-HC Vrbas (szerb), 12.15: HC Vrbas (szerb)-PICK Szeged, 13.15: Telekom Veszprém-Kecskemét, 14.30: HC Vrbas (szerb)-Kecskemét, 15.30: Pick Szeged-Telekom Veszprém.

U13
PickBall-kupa
Kezdődik a PickBall-kupa - Vladan Jordoviccsal hangolunk

Beindul a nagyüzem, az elkövetkező két hétvégén négy PickBall utánpótlás tornát rendezünk. Vladan Jordoviccsal, a PICK SZEGED utánpótlás szakmai vezetőjével beszélgettünk.

Tornagyőztes lett Tatabányán a PICK U13

Kiválóan indult az év a PICK SZEGED utánpótlása számára. A PICK U13 veretlenül megnyerte a Tatabányán megrendezett Interball fiú kézilabdatornát

Bravó srácok! Remekül indult 2020-as év, a PICK SZEGED U13-as csapata január 4-én Tatabányán szerepelt az Interball fiú kézilabdatornán. Mandl Gábor együttese három meccset játszott, és mindhármat megnyerte, így aranyéremmel térhetett haza.

Négy PickBall-kupa lesz januárban

Lassan véget ér a téli szünet, így ismét beindul a nagyüzem. Januárban négy PickBall-kupán szerepelnek a #kisKékek.

Ha január, akkor PickBall! Így lesz ez 2020-ban is. Idén is négy kupát rendezünk, négy korosztály mutatja majd meg magát.

Az U12-esek kezdenek január 11-én (szombat) 10 órakor a Csonka gimnázium torncsarnokában. A PICK SZEGED mellett a Veszprém, a Fradi és Kecskemét szerepel a tornán.

Másnap az U14 lép pályára. A PICK SZEGED mellett a Veszprém, a Kecskemét és a Vojvodina csatázik az elsőségért.

Cegléden zárta az évet a PICK SZEGED II. U13-as csapata

Cegléden zárta az évet a PICK SZEGED II. U13-as csapata. A srácok egy győzelmet és egy vereséget könyvelhettek el.

Eredmények:
PICK SZEGED II.-Hódmezővásárhelyi KE 29-15
Ceglédi KKSE-PICK SZEGED II. 20-19

Győzelem és vereség Cegléden

A ceglédi Gál József Sportcsarnok adott otthont az U13-as korosztály következő fordulójának. A PICK SZEGED I. egy győzelmet és egy vereséget könyvelhetett el.

Eredmények:
Cegléd KKSE-PICK SZEGED I. 15-14 (4-7)
PICK SZEGED I.–Törökszentmiklósi Kézilabda Egyesület 24-10 (6-9)

A fejlődésük érdekében hasznos volt

A PICK SZEGED II. csapata az U13-as bajnokságban lépett pályára. 12 éves csapatunk egy győzelmet és egy vereséget könyelhetett el a szegedi fordulóban.

 Eredmények:

PICK SZEGED II.- P P KHTK 27-10
PICK SZEGED II.-Optimum Solar-Békési FKC 21-27

Taps volt a jutalmuk

A PICK SZEGED U13-as csapata itthon játszott két meccset, és  mindkettőt megnyerte. Szurkolóink tapssal jutalmazták a srácok teljesítményét.

U13 Pick Szeged I. csapatának eredményei
PICK SZEGED I.-Békés FKC 22-15 (10-5)
PICK SZEGED I.–Békéscsaba DKSE 21-17 (14-7)

U13

Felső sor: Kószó Lázár, Kis Bendegúz, Hegyes Máté, Ferwágner Csaba, Koczkás András, Patai André, Szabó Péter, Bilicki Máté, Smányi Vince, Polyák Patrik
Középső sor: Szendrei Bence, Monoki Balázs, Martonosi Máté, Babinszki Ádám, Gilicze Csongor, Balog Csanád, Szabó Tomaj, Császár Mátyás, Danyi Barnabás, Csamangó Bálint, Mandl Gábor
Alsó sor: Nagy Szabolcs, Tímár Ágoston,Kakuk Dávid, Nagy-György Csanád, Szabó Hunor, Papp Botond, Sümegi Botond

Három U13-as győzelem Lajosmizsén

Az U13-as korosztályban a PICK SZEGED csapatai Lajosmizsén szerepeltek.

A PICK SZEGED I. csapata két könnyen abszolválható meccsen, nagy gólkülönbségű győzelmet aratott, előbb a Félegyházát, majd a Csongrád csapatát győzték le a #kisKékek.

Mandl Gábor

Több sportágat kipróbáltam gyermekkoromban: kosárlabda, torna, labdarúgás, birkózás. Ifjúsági magyar bajnokság III. helyezést értem el szabadfogás kategóriában. 1980-ban kezdtem tanítani és edzősödni. Kézilabdával 1982-töl foglalkozom. Diákolimpián csapataim különböző korcsoportban 28 alkalommal voltak országos döntőn fiúkkal és lányokkal egyaránt. 2015-ben egyetemi diplomát szereztem. Edzőként elért eredményeim: Diákolimpián 4x voltam I., 4x II., 8x III. helyezett. Egyesületi versenyek: Országos Ifjúsági Bajnokság III., OSB III. hely. Gyermekbajnokság 3x I., 2x III.