Egyéb 2018

Gólkirályi címmel tértünk haza Veszprémből

Klubunk egyik U14-es és U12-es csapata az elmúlt hétvégén a veszprémi Telekom Veszprém Cupon vett részt. A négy-négy együttes közül mindkét korosztályban a harmadik helyen végeztünk. Az U12-esek társgólkirálya Ábrahám Róbert lett.

Horvátországban járt két csapatunk

Az elmúlt hétvégén két együttesünk Horvátországban szerepelt felkészülési tornán. Pertics Piroska U15-ös tanítványai és ifjúsági II.-es csapatunk is a negyedik helyen végzett.

Bronzérmet szereztünk a X. Nyári Kézilabda Fesztiválon

Balda Ákos U14-es tanítványai az elmúlt hétvégén a X. Nyári Kézilabda Fesztiválon megrendezett Budapest Kupa 2019-en vettek részt, amelyen bronzérmet szereztek.

Csoportmérkőzések:

Kiváló eredményekkel zártuk a Cell Kupát

Mindkét csapatunk bejutott a legjobb négy közé a Cell Kupán. U14-es együttesünk egészen a döntőig menetelt Veszprémben, míg a Mandl Gábor által egy hete edzett U12-esek az előkelő negyedik helyen végeztek.

Eredményeink, U14:

Csiki Csaba és Marczika Barnabás Roglán járt a felnőttekkel

Jól megérdemelt pihenését tölti a hétvégén a MOL-PICK SZEGED férfi kézilabdacsapata, amely az elmúlt tíz napot a szlovéniai Roglán töltötte magaslati edzőtáborban. Együtt tréningezett a felnőttekkel két utánpótlás játékosunk, Csiki Csaba és Marczika Barnabás.

Elindultak a tréningek, három csapatunk edzőtáborba utazott

A Széchenyi téren megrendezett V. PICK-nik-kel nem csak a MOL-PICK SZEGED, hanem a PICK SZEGED Utánpótlás korosztályos csapatai is elindították a 2019-2020-as idényre való felkészülést.

Szilágyi Benjámin Eb-ezüstérmes lett strandkézilabdában

Klubunk játékosa, Szilágyi Benjámin az U17-es strandkézilabda-válogatottal ezüstérmes lett a lengyelországi Star Jablonkiban rendezett Európa-bajnokságon. Az első hely mindössze egy ponton múlt, Horvátország szétlövéssel bizonyult jobbnak.

Lezártuk a szezont

Évek óta hagyomány klubunknál, hogy a szezon végén utánpótlás csapataink, játékosaink, edzőink és a szülők együtt, közösen zárják le a hosszú, sikeres idényt.

Vladan Jordovics lesz utánpótlásunk szakmai igazgatója

Herbert Gábor távozik a PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatói posztjáról. Utódja Vladan Jordovics lesz, aki évekig dolgozott már Magyarországon.

Békés Kupa: második helyen végeztek az U12-esek

Június második hétvégéjén egyik U12-es csapatunk a Békés Kupán szerepelt Békésen, ahol Juhászné Miklós Melinda tanítványai a második helyen végeztek. A torna legjobbjátékosának Kis Bendegúz Gyulát választották meg.

Pünkösd Kupa: tornagyőztes U13-as csapatunk!

A Tarján községben rendezett Pünkösd Kupán Balda Ákos tanítványai az U13-asok között tornagyőztesek lettek három magabiztos sikerüknek köszönhetően. A torna legjobb játékosának csapatunkból Német Márkot választották meg.

Triplex-kupa: ifjúsági csapatunk nyerte a nemzetközi tornát

Megnyertük utolsó csoportmérkőzésünket a Triplex-kupán a romániai Nagyszentmiklóson a házigazda ellen, így a döntőben a Kiskunfélegyházával találkoztunk. Szoros meccsen háromgólos sikerrel zártunk, így az első helyen végzett Ifjúsági I. osztályú csapatunk a nemzetközi tornán.

Serdülő I. osztály: vereséggel kezdtünk Egerben

Jó első félidő után végül nagy küzdelemben egygólos vereséget szenvedett a Serdülő I. osztály szereplő II.-es csapatunk

DVTK-Eger – PICK SZEGED II. 19–18 (10–13)

QSM-kupa: hasznos meccseket játszott ifjúsági csapatunk

Az elmúlt hétvégén az algyői QSM-kupán vettek részt Szabó Péter Ifjúsági II. osztályban edződő tanítványai. A hazaiak ellen hétgólos sikert arattunk, míg a horvát Slatinától ugyanekkora különbségű vereséget szenvedtünk, a szerb Temerin pedig öt találattal bizonyult jobbnak nálunk.

Triplex-kupa: győztünk a Makó ellen, vereség a Kiskunfélegyházától

A szegedi Etelka sori sportcsarnokban újabb két mérkőzést játszott Ifjúsági I. osztályú csapatunk a Triplex-kupán. Fölényes sikert arattunk a Makói KC ellen, míg a Kiskunfélegyházától nagycsatában egygólos vereséget szenvedtünk.

Ifjúsági I. osztály: győzelemmel kezdtük az évet

Magabiztos győzelemmel kezdtük a tavaszi idényt az Ifjúsági I. osztályban. Velky Péter csapata Kecskemét nyert 21–14-es félidő után 40–28-ra.

Triplex-kupa: két győzelemmel kezdtünk, várjuk a folytatást

Velky Péter Ifjúsági I. osztályban szereplő csapata két győzelemmel kezdte a Triplex-kupát, amelyben hat csapat verseng. A folytatásban holnap 9.15-től és 18 órától a szegedi Etelka sori sportcsarnokban lép pályára a PICK SZEGED.

Kesi-kupa U15: versenyfutás után aranyérmet nyertünk

A PICK SZEGED Utánpótlás U15-ös csapata tornagyőzelmet ünnepelhetett a KESI-kupán, miután Mandl Gábor tanítványai a kecskeméti döntőben tíz góllal legyőzték a Békéscsabát. A legjobb kapusnak Biczók Márkot választották meg.

KESI-kupa U14: aranyéremmel és egy különdíjjal tértünk haza

Aranyéremmel tért haza csapatunk Kecskemétről, a KESI-kupa U14-es felkészülési tornájáról, amelyen a legjobb kapusnak Széll Rolandot választották meg a PICK SZEGED-ből.

Oldalak