Megkezdődik az új idény

A PICK Kézilabda Akadémia, azaz az OTP Bank PICK Szeged utánpótláscsapatai számára is megkezdődik a 2023–2024-es szezon.
 
Véget ért a felkészülési időszak, a rakétákat immár be kell indítani, hiszen pénteken a PICK Kézilabda Akadémia számára is megkezdődik a 2023–2024-es idény. Négy korosztályos csapatunk is pályára lép.
De ne rohanjunk ennyire előre. Kőkemény felkészülésen vannak túl a fiúk, két csapatunk, az U16 és az U18 Balatonbogláron edzőtáborozott, míg az U20 és az U21 Debrecenben tette ezt. Ezek sikeres napok voltak edzőmeccsekkel fűszerezve.
Az OTP Bank-PICK Szeged U16 munkáját Ungi Denise irányítja, az Akadémia vezetése mellett Balda Ákos felel az U18-as csapatért, Hutvágner István vezetőedző foglalkozik az U20-as együttessel, míg az NB I/B-ben szereplő OTP Bank-PICK Szeged U21-es csapatának a mestere Szabó Levente lett.
Pénteken már három csapatunk is pályára lép. Az U16, az U18 és az U20 Gyöngyösre utazik, ahol az I. osztályú bajnokság nyitófordulójában szerepel.
A #kékek szurkolók nem maradnak hazai meccs nélkül. Vasárnap 16 órakor a PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban a Ceglédi KK-t látják vendégül a #kiskékek. Komoly kis meccsel indul a szezon, hiszen a Pest vármegyei együttes tavaly még az NB I-ben szerepelt és célja a visszajutás. Több fiatal, tehetséges játékost is igazoltak, így mindenképpen izgalmas meccsre számíthatnak azok, akik eljönnek szurkolni. 
 
A meccs megtekintése ingyenes!
Korosztály: