Akadémistáink elkezdik az edzéseket

2023-ban elsőként a PICK Kézilabda Akadémia játékosai látnak munkához. Kedden délelőtt már edzésen vesznek részt a fiatalok.

„Kezdünk!” – ez a jelszava a héten a PICK Kézilabda Akadémia több csapatának is. Több korosztály is munkához lát, kedden már edzésen vesznek részt a fiatalok. A legfrissebbek az NB I/B-ben szereplő U21-es csapata tagjai lesznek, ők már reggel nyolc órakor az erőnléti edző, Granyák Dominik irányításával a konditeremben látnak munkához, vesznek részt 2023 első edzésén. Az U18-as csapatnak is korán indul a nap, ők Szopkó Roland útmutatása mellett „raknak rendet” a konditeremben. A nap azért nem múlik úgy el, hogy ne kerüljön elő a labda, délután már Kárpáti Krisztián és Jámbor Viktor is foglalkozást vezényel a játékosoknak.

Szerdán már az U16-os és U20-as együttes is kondival indít, majd délután Vladan Jordovics és Szabó Levente a Ludányi Márton sportcsarnokban vezényel tréninget. Egyedül az NB II-es, azaz U23-as csapat nem kezd még el dolgozni, ők jövő héten látnak munkához.

Az első hetek valójában egy mini alapozást tartalmaznak, hiszen csak a hónap végén folytatódnak majd a bajnokságok. Januárban két korosztályos csapatunkra várnak majd meccsek, 22-én (vasárnap) a PICK Kézilabda Akadémia U18-as (kezdés: 15 óra) és a PICK Kézilabda Akadémia U20-as (kezdés: 17 óra) csapatai a DEAC-ot fogadják a PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban.

Az U16-os csapat február 1-én Békésén folytatja a küzdelmet, az NB I/B-s OTP Bank - PICK Szeged U21 pedig február 4-én 16 órakor hazai környezetben a DEAC ellen lép majd pályára.

 

Korosztály: