U14-es I. osztály: súlyos sérültjeinknek ajánljuk a győzelmünket

Az U14-es I. osztály 3. fordulójában Teimel Róbert tanítványai a szegedi Csonka-tornateremben először vereséget szenvedtek a Kecskeméttől, majd legyőzték a Gyöngyöst.

PICK Szeged – Kecskeméti Junior 21–27 (13–13)

A szegedi gólszerzők: Kószó 7/2, Habuczki 4, Szekeres 2, Illéssy 2, Szilágyi 1, Glasza 1, Muráti 1, Monoki 1, Urszuly, Balogh 1.

Gyöngyösi KK – PICK Szeged 17–23 (9–11)

A szegedi gólszerzők: Kószó 8, Balogh 4, Szekeres 3, Habuczki 3, Losoncz 2, Nagy 1, Bacsa 1/1, Szabados 1.

Teimel Róbert, a PICK Szeged edzője: – Az első mérkőzésen a kihagyott helyzeteink és a technikai hibáink megbosszulták magukat. A végeredmény nem tükrözi a két csapat közti különbséget. A második meccsen összeszedettebben, fegyelmezettebben kézilabdáztunk, mely meghozta az eredményt. Külön öröm számomra, hogy ezen a két találkozón mindenkinek tudtam játéklehetőséget biztosítani, aki egészséges volt. A rossz hír, hogy Vida Márton és Monoki Tamás is súlyos sérülést szenvedett. A Gyöngyös elleni győzelmet a sérült játékosinknak ajánljuk, mielőbbi gyógyulást kívánunk nekik.

Teimel Róbert csapata legközelebb november harmadikán Gyöngyösön lép pályára. 11 órától a PLER, 13 órától a Balmazújváros lesz az ellenfelük.

– Becsei Dávid –

Korosztály: