U14 I. osztály

U14-es I. osztály: megmutattuk az igazi arcunkat

A Gyermekbajnokság U14-es I. osztályában Balda Ákos edző tanítványai Gyöngyösön léptek pályára, ahol két győzelemmel zártak.

Eredmények:

U14-es I. osztály: kúsztunk-másztunk minden labdáért

Balmazújvárosban két sikerrel indították Balda Ákos tanítványai a Gyermekbajnokság U14-es I. osztályát, miután a Gyöngyöst és a Gyömrőt legyőzték.

PickBall U14: tornagyőztesek lettünk!

Az újszegedi sportcsarnokban rendeztük meg a szezon utolsó PickBall utánpótlás fiú kézilabda-tornáját, amelyen klubunk U14-es csapata hibátlan teljesítménnyel végzett az élen.

U14 I. osztály Bronzérmesek lettünk!

 

Az U14 I. osztály felsőházának utolsó fordulójára Budapesten, az Elek Gyula Arénában került sor, ahol Teimel Róbert tanítványai két magabiztos győzelmüknek köszönhetően megszerezték a bronzérmet.

Eredmények:

U14-es I. osztály: végig diktáltuk a tempót

Teimel Róbert tanítványai Tarján községben győztek két mérkőzésen az U14-es I. osztály felsőházának hétvégi fordulójában, így az utolsó hétvége előtt a harmadik helyet foglalják el a tabellán jobb gólkülönbségünknek köszönhetően a Békéssel szemben.

U14-es I. osztály: esély nyílt a bronzéremre

Az U14-es I. osztály felsőházi rájátszásának ötödik állomásáon, Alsóörsön két góllal legyőztük a Kecskemétet, így még a hátralevő két fordulóban megszerezhetjük a bronzérmet.

U14-es I. osztály: bizonyítottak a srácok, a munak meghozta gyümölcsét

A Gyermekbajnokság U14-es I. osztályának felsőházi rájátszásában, Békésen rendezték meg a negyedik fordulót. Csapatunk egy-egy győzelemmel és vereséggel zárt, a tabellán az ötödik helyen áll nyolc ponttal. A harmadik pozíciót elfoglaló PLER-Budapest is ugyanennyi pontot gyűjtött nyolc mérkőzést követően.

U14-es I. osztály: két győzelemnek örülhettünk

Az elmúlt hétvégén az újszegedi sportcsarnokban rendezték az U14-es I. osztály aktuális fordulóját, amelynek mindkét mérkőzését megnyerte klubunk csapata. Teimel Róbert tanítványai a Kecskemétet és a Békést győzték le.

U14-es I. osztály: megszereztük első pontjainkat a felsőházban

Az U14-es I. osztály felsőházi rájátszásának második fordulójában csapatunk Pécsett játszott. A Ferencvárostól vereséget szenvedtünk, míg a Tatabányát nyolc góllal legyőztük, így megszereztük első pontjainkat.

U14-es I. osztály: elkezdtük a felsőházi rájátszást, de az alsóházban maradtunk fejben

Két vereséggel kezdtük az U14-es I. osztály felsőházi rájátszását, miután a Pécstől 22–21-re, az Éles KISE-től 30–18-ra kaptunk ki Kecskeméten.

Eredmények:

KESI-kupa U14: aranyéremmel és egy különdíjjal tértünk haza

Aranyéremmel tért haza csapatunk Kecskemétről, a KESI-kupa U14-es felkészülési tornájáról, amelyen a legjobb kapusnak Széll Rolandot választották meg a PICK SZEGED-ből.

U14-es I. osztály: szépen zártuk az évet

Utolsó két mérkőzésünkön nem szenvedtünk vereséget az U14-es I. osztályban, így a tabella második helyén zártunk. Teimel Róbert tanítványai februárban a felsőházi rájátszásban lépnek pályára legközelebb tétmérkőzéseken.

U14-es I. osztály: bejutottunk a legjobb 8 csapat közé

Debrecenben aratott két győzelemnek köszönhetően bejutottak a legjobb nyolc közé Teimel Róbert tanítványai az U14-es I. osztályban.

U14-es I. osztály: döntetlen és győzelem Kecskeméten

Ötgólos félidei előnyről ikszeltünk a Békéssel, míg a Dabas ellen tükörsima sikert arattunk az U14-es I. osztály aktuális fordulójában Kecskeméten.

U14-es I. osztály: nem szerepeltünk jól Gyöngyösön

Teimel Róbert tanítványai két vereséggel zárták az U14-es I. osztályú bajnokság gyöngyösi fordulóját.

Eredmények:

U14-es I. osztály: súlyos sérültjeinknek ajánljuk a győzelmünket

Az U14-es I. osztály 3. fordulójában Teimel Róbert tanítványai a szegedi Csonka-tornateremben először vereséget szenvedtek a Kecskeméttől, majd legyőzték a Gyöngyöst.