Pick Szeged II. - U9 Badó László régió

U9: folytatni a megkezdett utat

A Kisiskolás bajnokság U9-es korosztályának Badó László régiójában vasárnap Szeghalmon játszottak Nagy Zoltán fiatal tanítványai.

U9: helytálltunk, ami bíztató a következő szezonra

Algyőn zárta a bajnoki szezont az U9-es bajnokságban két csapatunk, Mandl Alice és Bucsányi Ibolya tanítványai.

Eredmények:

PICK Szeged I. - Tigrisek Csongrádi KSE 25-13
Kecskeméti Sportiskola  - PICK Szeged I. 13-16
FKSE-Algyő I. - PICK Szeged II. 21-5
PICK Szeged II. - Tisza Volán SC 20-7

U9: elégedetten jöhettünk haza

Az elmúlt hétvégén U9-es csapataink két-két mérkőzés játszottak. Mandl Alice tanítványai Lajosmizsén, Bucsányi Ibolya fiai pedig Csongrádon léptek pályára.

Eredmények:

PICK Szeged I. - KIKI 30-4 (13-0)
PICK Szeged I. - Gézengúz UKC 25-10 (9-4)
PICK Szeged II. - Tisza Volán SC Ásotthalom 15-13 (7-9)
Kecskeméti Sportiskola - PICK Szeged II. 13-9 (4-4)

U9: győzelmekkel indítottuk a tavaszt

A Kisiskolás bajnokság U9-es Badó László régiójának első tavaszi fordulóját az algyői Fehér Ignác Általános Iskola sportcsarnokában rendezték meg. Mandl Alice tanítványai két magabiztos győzelemmel, míg Bucsányi Ibolya fiai egy győzelemmel és egy vereséggel zárták a hétvégét.

Eredmények:

PICK Szeged I. - FKSE-Algyő I. 26-14 (12-7)
PICK Szeged I. - FKSE-Algyő II. 29-12 (13-5)
PICK Szeged II. - Tigrisek Csongrádi SE 12-20 (3-12)
Tisza Volán SC - PICK Szeged II. 7-13 (2-6)

U9: visszaköszöntek az edzésen gyakorolt elemek

A Kisiskolás bajnokság U9-es Badó László régiójának algyői fordulójában a PICK Szeged Utánpótlás mindkét együttese magabiztos sikereket aratott.

Eredmények:

 

PICK Szeged I. – Tisza Volán SC 30–8 (15–4)

U9: küzdelemből jól vizsgáztak

A Kisiskolás Bajnokság U9-es Badó László régiójában két csapatunk lépett pályára az algyői fordulóban.

 

Elindult az U9-es bajnokság is

A Kisiskolás bajnokság U9-es korosztályának Badó László régiójában a Pick Szeged Utánpótlás két csapata Csongrádon játszotta le az idény első két mérkőzését.

 

U9: mindhárom csapatunk nagyszerű sikerekkel zárta a szezont Algyőn

A Pick Szeged I., II. és III. csapata az U9-es Kisiskolás Bajnokság algyői fordulójában zárta a szezont az elmúlt hétvégén.

A Pick Szeged I. remekül vette a reggeli rajtot és lehengerlő játékkal kerekedett az Algyő csapata fölé. A Békés ellen hitehagyottan kezdtek, melynek következtében a kialakult hátrányukat nem tudták ledolgozni, így a bajnokságban második szenvedtek vereséget.

Eredmények:

U8-as csapatunk kétszer győzött az U9-es fordulóban

Az U9-es korosztály áprilisi fordulójában kétszer győzött vasárnap Szentesen a PICK III. Annak ellenére, hogy nem igazán ment nekik a játék, a küzdeni akarás szép példáját mutatták be a szegedi fiúk. Az akaraterő és az elszántság végül sikerre vitte a társaságot.

A csapat tagjai: Ábrahám Róbert, Báló Levente, Benák Dániel, Csonka Áron, Kocsis Alex, Laurinyecz Márkó, Ördög Dominik, Oltványi Levente, Matics Dávid, Ződi Borisz.

Eredmények:

Pick Szeged Utánpótlás U9-es csapatok - szép hétvégi eredmények

Pick Szeged Utánpótlás U9-es csapatok - szép hétvégi eredmények

Nemcsak a nagyok, hanem a kisebbek is pályára léptek a hétvégén a Kisiskolás Bajnokságban

A Pick Szeged I és Pick Szeged II Szentesen, míg a Pick Szeged III. csapata Csongrádon küzdött a szebbnél szebb eredményekért.

Pick Szeged I- és II.-U9-eredmények:

Pick Szeged I. – Szentesi PUSE: 21-10

Pick Szeged I. - Szeged II. 19-8

Szeged II. – Szentesi PUSE: 17-4

Edző: Bucsányi Ibolya

 

A Pick Szeged legkisebbjei Orosházán

Orosházán játszottak a hétvégén legkisebbjeink

 

Hétvégén Orosházán a kisiskolásbajnokságban szerepelt a Pick-Szeged I. U7-es, a Pick Szeged - Rókus II. U8-as illetve a Pick Szeged- Vörösmarty U8-as csapatunk, ahol izgalmas meccseken jó eredmények születtek.

 

A Pick Szeged U7-es csapatunk 1 győzelemmel és 1 vereséggel zárta a napot. A gyerekek szeptemberben kezdték el tanulni a kézilabda alapjait, így tőlük ez nagyon szép eredmény.

Sikeresen zárták a szezont U8-9-es játékosaink

Bucsányi Ibolya csapata kiválóan teljesített a szezonban, és két veretlen tornával zárta az évet.

Az ifjú játékosok a Csongrádi Tigrisek által szervezett Tigris Kupán veretlen tornagyőzelmet arattak (Ada-Pick 4:28, Pick-Mezőtúr 22:12, Pick-Csongrád 13:10), ezenkívül a torna legjobbjának egyik csapattagukat, Ferwagner Csabát választották.

II. Pick Szeged Kézilabda Tábor - 5. nap (7-8 évesek)

Sajnos elérkeztünk a II. Pick Szeged Kézilabda Tábor utolsó napjához, de az biztos, hogy tartalmas programmal zártuk a hetet. Edzés után a MOL-Pick Szeged felnőtt csapatának buszával utazunk az ópusztaszeri Csillagösvény Élményparkba, ahol ebéd után belevetettük magunkat a labirintusokba, tekéztünk, ügyességi játékokon vettünk részt és hatalmasat számháborúztunk.

II. Pick Kézilabda tábor - 5. nap

Az ópusztaszeri Csillagösvényben

II. Pick Kézilabda tábor - 5. nap

Edzés és játék a sportcsarnokban.

II. Pick Szeged Kézilabda Tábor - 4. nap (7-8 évesek)

Ismét egy kalandos napon vagyunk túl! A keddi program megcseréléseként az egyik csapat edzés után a Kalandparkban tesztelte ügyességét, míg a másik az Aquapolisban fürdőzött. Gyönyörű napsütéses időnk volt, ezért nagy hasznát vettük a Rossmann Magyarország Kft. által biztosított naptejeknek. Az eddigiekhez hasonlóan kitűnő volt a hangulat, élményekből ma sem volt hiány, így sajnáljuk is, hogy holnap a tábor utolsó napjához érkezünk, de zárásként még izgalmas programok várnak ránk.

II. Pick Kézilabda tábor - 3. nap

A tábor 3. napja képekben.

II. Pick Szeged Kézilabda Tábor - 3. nap (7-8 évesek)

Szuper napunk volt ma is táborban! Edzés után a gyerekekkel megtekintettük a MOL-Pick Szeged felnőtt csapatának öltözőjét, ami hatalmas élmény volt számukra, felvették a játékosok mezeit, valamint Zubai Szabolcs és Jonas Källman élethű másával fotózkodtak.

Ezután hatalmasat pizzáztunk a Pizza Monkey jóvoltából, majd kézműves foglalkozás keretében mókás fűfejeket és papírsárkányokat készítettünk. Ezt követte a strandkézilabda, a vízibombázás- és vízipisztolyozás, illetve tollasozás, a nap végén pedig megajándékoztuk a gyerekeket egy-egy kézilabdával.

II. Pick Szeged Kézilabda Tábor - 2. nap (7-8 évesek)

Kalandosan telt a tegnapi napunk. A két csapat ismét külön edzett, ebéd után pedig az egyik csoport a Napfényfürdő Aquapolisban, míg a másik a Tiszaparti Élmény- és Kalandparkban töltötte a délutánt. Mindenki remekül érezte magát, jókedvből és nevetésből ezen a napon sem volt hiány.

Az uzsonnáról és a napközbeni frissítőnkről ismét támogatóink, a Coop Szeged Zrt. és a Rossmann Magyarország Kft. gondoskodtak, a gyerekek a sok játék közti pihenőkben jóízűen majszolták a finomságokat.

II. PICK KÉZILABDA TÁBOR - 2. NAP

Auqapolisban jártunk

II. Pick Kézilabda Tábor - 1. nap

A remekül sikerült első napról a cikket ide kattintva érheti el.

II. Pick Szeged Kézilabda Tábor - 1. nap (7-8 évesek)

Remekül sikerült a tábor első napja, nagyon jól érezték magukat a résztvevő ifjú kézilabdások. A rengeteg jelentkező miatt két csoportra osztottuk a gyerekeket, az egyik csapat a sportcsarnokban, a másik a Csonka János Műszaki Szakközépiskola tornatermében edzett a délelőtt folyamán, majd közösen megebédeltek a Green & Grill teraszán.

Ezt követően a MOL-Pick Szeged felnőtt csapatának buszával együtt utaztak a Vadasparkba, ahol izgalmas vetélkedőkön vettek részt, megetették a zsiráfokat, valamint a fókashow-t is megtekintették.

Veretlenül az algyői tornán

Bucsányi Ibolya csapata, az U8-9 korosztály veretlenül nyerte meg az Algyőn megrendezett szivacskézilabda tornát.

Gratulálunk a csapatnak!

Március legjobbja #2

Szőllősy Tamás - jó tanuló, jó sportoló (balra)

Szőllősy Tamás