U7 és U8: elégedetten jöhettek le a pályáról

A PICK Szeged Utánpótlás legkisebbjei, a Kisiskolás bajnokság U7-es és U8-as bajnokságában szerepelő csapataink Mórahalmon, illetve Makón léptek pályára az elmúlt hétvégén. A játéknap után edzőink értékelték a látottakat. 

Komáromi Veronika, a PICK Szeged I. (U7 és U8) edzője: - Négy magabiztos győzelmet arattak csapataim a Balástya, a Deszk, a Pusztamérges és a Röszke ellen.  Összeszedett játékkal és védekezéssel múltuk felül az ellenfeleinket mindkét korosztályban. Örülök, hogy minden játékosomnak lehetőséget tudtam adni.

Bucsányi Ibolya, a PICK Szeged II. (U8) edzője: - Kapkodva kezdtük az Algyő elleni mérkőzésünket, de rövid idő után átestünk a lámpalázon. Ennek köszönhetően uraltuk a játékot és elégedetten jöhettünk le a pályáról. Az Ásotthalom ellen már a kezdés után látszott a két csapat közti különbség, és még jelentősebben tudtuk az akaratunkat érvényesìteni. Mindenki akart, küzdött és játszott!

Csorba László, a PICK Szeged II. (U7) edzője: - Az elmúlt hétvégén a Mórahalom és a Balástya ellen léptünk pályára, egy-egy győzelemmel és vereséggel zártunk. Dolgozunk tovább az újabb sikerekért.

- Becsei Dávid -