Pick Szeged I. U12 - Badó László régió B csoport

U12: Apátfalván játszottunk

Az elmúlt hétvégén az U12-es Badó László régióban érdekelt csapataink Apátfalván léptek pályára.

Eredmények:

U12: sok szép megoldás született hat meccsünkön

Az U12-es Badó László régiójában Bucsányi Ibolya és Mandl Alice tanítványai is fölényes győzelmeket arattak a hétvégén.

Eredmények:

U12: bizakodó jövőképet mutatott a játékunk

A Gyermekbajnokság U12-es Badó László régiójának B csoportjában, a zárófordulóban Teimel Róbert és Bucsányi Ibolya tanítványai a szegedi Csonka-tornateremben léptek pályára.

Eredmények:

PICK Szeged I. - Orosházi FKSE-Linamar I. 24-18 (11-10)
Békés-Drén KC - PICK Szeged I. 24-13 (14-5)
Orosházi FKSE-Linamar - PICK Szeged II. 32-14 (18-6)
Békéscsaba DKSE - PICK Szeged II. 17-13 (11-4)

U12: remek meccseket játszottak

Teimel Róbert edző egészségügyi problémája miatt Herbert Gábor, a PICK Szeged Utánpótlás szakmai igazgatója kísérte el az U12-es csapatunkat a békési fordulóra, ahol Bucsányi Ibolya tanítványai is pályára léptek.

Eredmények:

Békéscsaba DKSE - PICK Szeged I. 18-25 (9-12)
FKSE-Algyő - PICK Szeged I. 23-22 (13-15)
PICK Szeged II. - Békéscsaba DKSE 10-26 (4-12)
PICK Szeged II. - Békés-Drén KC 11-28 (7-17)

U12: rávilágítottak a hiányosságokra

A Gyermekbajnokság U12-es Badó László Régió B csoportjában Teimel Róbert tanítványai kétszer kikaptak Békésen.

Eredmények: 

PICK Szeged I. - Orosházi FKSE-Linamar I. 18-27 (9-13)
Békés-Drén KC - PICK Szeged I. 19-11 (7-4)

Teimel Róbert, a PICK Szeged I. edzője: - Ez a két mérkőzés nagyon jól rávilágított a hiányosságainkra. Minden játékosomnak hinnie kell magában. Voltak hiányzóink, de ez nem lehet kifogás. Dolgozunk és megyünk tovább a megkezdett úton.

- Becsei Dávid -

U12: második helyen végeztünk a KESI-kupán

Ezen a hétvégén a kecskeméti KESI-kupán szerepelt és lett ezüstérmes Teimel Róbert U12-es csapata.

 

Eredmények:

PICK Szeged I. – Kecskeméti Sportiskola II. 24–2 (18–1)

U12: megmutatták, hogy mit tudnak

A Gyermekbajnokság U12-es korosztályában, a Badó László régió B csoportjának idei utolsó fordulójában a PICK Szeged I. és II. Szegeden, a Csonka-tornateremben lépett pályára két-két mérkőzésen.

PICK Szeged I. – Tigrisek Csongrádi KSE 28–7 (13–3)

PICK Szeged I. – PICK Szeged II. 32–14 (13–5)

U12: helyén volt a szívük

A Gyermekbajnokság U12-es Badó László régiójának B csoportjában Teimel Róbert tanítványai a hatodik és hetedik fordulót Békéscsabán játszották.

 

Mentorprogram: élmény, motiváció és tanulás

Ahogyan arról az elmúlt héten beszámoltunk, a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata a PICK Szeged Utánpótlással közösen mentorprogramot indított.

U12: felkészülési tornán szerepeltünk

Az elmúlt hétvégén a Békés-Drén KC által először megszervezett U12-es felkészülési tornát szerepeltek Teimel Róbert tanvtányai. 

PICK Szeged - Kecskeméti Sportiskola 16-24 ( 9-10 )
Csapat tagjai: Koncz , Széll , Szekeres , Szilágyi , Habuczki , Monoki , Temesvári , Bacsa , Kószó , Havrincsák , Nyíri , Muráti , Balogh , Nagy , Szabados , Szente. 

U12: Algyőn játszottak Teimel és Bucsányi tanítványai

A Gyermekbajnokság U12-es bajnokságának Badó László régiójában, a B csoport másodi fordulójában Teimel Róbert és Bucsányi Ibolya tanítványai Algyőn léptek pályára.

 

Pick Szeged I. – Tigrisek Csongrádi KSE 30–9 (15–4)

Pick Szeged I. – Békés-Drén KC 25–17 (10–10)

U12: győzelmekkel kezdett a Pick Szeged I.

A Pick Szeged Utánpótlás négy U12-es bajnokságban induló csapata közül kettő Orosházán lépett pályára az elmúlt hétvégén. Teimel Róbert tanítványai két győzelemmel zárták a fordulót, míg Bucsányi Ibolya fiai egy évvel fiatalabban értékes tapasztalatokkal gazdagodtak.

 

U12: úton az országos döntő felé

Nagy lépést tett az országos döntőbe jutásért folytatott küzdelemben a Pick Szeged U12-es csapata. Az országos elődöntőben a harmadik fordulót követően alakul ki a végleges sorrend, azonban az elmúlt hétvégén az első kört követően már közel került a továbbjutáshoz együttesünk. Az elődöntőben két Pest megyei csapattal játszottak a szegediek, akik  biztató játékkal győztek mindkét mérkőzésen.

Eredmények:

U12: sorozatban 46. tétmeccsét nyerte meg a Pick Szeged I.

Fantasztikus sorozatban van az U12-es csapatunk: a szezon kezdete óta sorozatban 46. tétmérkőzését nyerte meg a Serfőző Zsolt által irányított együttes, így hibátlan teljesítményével bejutott az országos elődöntőbe. 

Pick Szeged U12-es korosztály-hétvégi eredmények

Az eddigi mérkőzéseit kivétel nélkül megnyerő Pick Szeged I.-U12 csapatának a békési forduló előtt az volt a tét, hogy a mérkőzések megnyerésével a már hátralévő fordulótól függetlenül 1. helyen kerül az országos elődöntőbe. A fiúknak sikerült ezt a feladatot megoldaniuk a tornán.

 

Eredmények:

Pick Szeged I-Békés  36-24

Pick Szeged I-Orosháza 28-15

Pick Szeged II-Kecskeméti Sportiskola  18-26

Békés-Drén KC - Pick Szeged II.
Pick Szeged I. U12 - Badó László régió B csoport
Békés-Drén KC
Pick Szeged II. - Békéscsaba
Pick Szeged I. U12 - Badó László régió B csoport
Békéscsaba DKSE
Táboros élmények - 5. nap (11-12 évesek)

Szuper nappal zártuk a II. Pick Szeged Kézilabda Tábor 3. turnusát. Edzés után a MOL-Pick Szeged felnőtt csapatának buszával utazunk az ópusztaszeri Csillagösvény Élményparkba. Érkezéskor a gyerekek megkapták a táboros egyenpólót, így egyforma öltözetben vetették be magukat a labirintusokba. Kipróbàltuk a különböző ügyességi játékokat, számháborúztunk és rengeteget nevettünk. Induláskor a fiatalok Vadkerti Attilától átvették a tábor teljesítését igazoló emléklapot és az ajándék kézilabdákat.

Táboros élmények - 4. nap (11-12 évesek)

A délelőttöt szokás szerint edzéssel töltöttük, majd megtekintettük a MOL-Pick Szeged felnőtt csapatának öltözőjét. A gyerekek felpróbálták a játékosok mezeit, megnézték, ki hol ül, fotózkodtak az EHF-kupával, valamint meghallgatták Vadkerti Attila fényképekkel és videókkal illusztrált olimpiai élménybeszámolóját. Ezt követően megebédeltünk a Green & Grill teraszán, majd a Napfényfürdő Aquapolisba látogattuk el, ahol rengeteget csúszdáztunk, labdáztunk és játszottunk.

Táboros élmények - 3. nap (11-12 évesek)

Edzést után a Pizza Monkeynak köszönhetően pizzáztunk egy nagyot a plázson, majd 3 csapatos strandkézilabda-strandfoci-strandröplabda tornát tartottunk, mozgásból és jókedvből ma sem volt hiány. A sportolás mellett a Printker Office Land Zrt. által felajánlott eszközökből mókás fűfejeket és papírsárkányokat készítettünk, reméljük, kedves táboros emlékként őrzik majd őket gyerekek.

Fotókat a galériában megtekintheti!

Táboros élmények - 2. nap (11-12 évesek)

Az edzést és az ebédet követően táborozóink a Partfürdőn strandfociztak, majd kézműves foglalkozáson vettek részt, amihez a szükséges eszközöket a Printker Office Land Zrt. biztosította. A délután további része is mozgalmasan telt: sárkányhajóztunk a Tiszán, és kiderült, ebben a sportágban is jók vagyunk, a kézilabdás fiataloknak nem okozott gondot az evezés, a hangulat pedig remek volt.

Fotók a tábor második napjáról a galériában megnézhetőek!

Táboros élmények - 1. nap (11-12 évesek)

Elindult a II. Pick Szeged Kézilabda Tábor harmadik turnusa a 11-12 éves kézilabdásokkal. A délelőtti edzést követően szokás szerint a Green & Grill teraszán ebédeltünk, majd fociztunk a Partfürdőn, a délután további részét pedig a Tisza Parti Élmény- és Kalandparkban töltöttük. A napközbeni frissítőkről és uzsonnáról ismét támogatóink, a Coop Szeged Zrt. és a Rossmann Magyarország Kft. gondoskodtak.

Az első nap képes összefoglalója megtekinthető!

Oldalak